Hej hej =)

Hittade lite bilder på facebook från helgen, så tänkte bjuda på en här:


Chelsea som sitter brevid mig och Stacey som står upp =) Halsbandet
jag har på mig är ett buckeye neckless och är i Ohio State (Fotboll laget
på Ohio state kallas för Buckeye), så halsbandet var ett måste att ha eftersom
Ohio statet spelade mot Illnoise (hur de nu stavas...) Vi vann med 30-0. haha!

Det märks verkligen hur stort amerikanks football är här, alla var klädda i röda tröjor som Chelsea och Stacey har på bilden. Måste nog ta och skaffa mig en sån själv med haha. Jag tittade faktiskt på en del av matchen, men jag måste erkänna att jag inte förstod mycket. Ta bollen, spring för ditt liv och bli överfallen av minst 10 stora karlar. Kul. =P

Vår servitör på första baren, där vi tittade på matchen, var dock väldigt rolig. Han tyckte att han kunde få bli min american boy och följa med till sverige, dessutom hade han något konstigt kluckande läte för sig - vet inte vad han höll på med riktigt. Som sagt; roligt var det i alla fall!

Har varit på praktik idag, helt okej. Dom är väldigt söta tanterna och farbröderna här. Och vilka liv dom levt sen! Imorgon kanske vi måste dit två timmar innan konferansen, men det känns lite som bortslösad tid så vi får se hur det blir.

Hinner nog inte skriva mer här nu innan jag åker till Niagarafallen, så ni får ha det så bra! En fullständig rapport och bilder kommer efter helgen!
Kram


Hej och välkomna till min nya blogg..

Flyttade hit för att bloggproffs.se inte var så bra och jag inte kunde ladda upp några bilder. Just nu är det lite dåligt med bilder överhuvudtaget, men det kommer deffintivt fler efter helgen när jag varit till Kanada och Niagara fallen.

Idag fick jag ett kort i mitt brevlåda, tänk att man kan bli så glad över ett kort! Tack mamma och systrarna mina =) Mamma skrev även att Gudrun hälsar och grattar, så tack Gudrun, hopppas all är rba med dig =)!

Har nyss varit och ätit lite mat, och jag måste säga att de bäst med luncherna och middagarna här är sällskapet - jag har skrattat så jag har ont i magen nu. Här i skolan umgås jag mest med 4 killar; Moto, Willy, Steven och Prince och dom är helgalna. Är några tjejer som brukar äta med oss också, Amy från Korea och Sujin från japan men dom brukar ha lite svårt att hänga med i diskussionerna och inte förstå vad som sägs så det är lite synd.

Imorgon kommer en tjej från sjuksköterskeprogramet hämta upp mig och vi ska iväg på praktik tillsammans, så det blir nog bra. Och på torsdag är det någon konferans och sen iväg med tjejerna till Niagara fallen.

Reseplanen ser ut som följande:
Torsdagen går åt att åka bil, tar sex timmar att ta sig till hostelet där vi ska bo, sen tar vi väl det lugnt och tar reda lite på vad som finns att göra runt omkring.
Fredagen är det vattenfallen som gäller.
Lördagen kanske vi också gör något runt vattenfallen, eller så åker vi till Toronto.
Söndagen åker vi hemåt, men kommer efter vägen stanna till i olika städer och sen vid 16.00 kommer vi stanna till vid en stor nöjespark där vi tillbringar kvällen. Därifrån har vi bara två timmar hem, så vi åker nog rätt sent därifrån.

Väldigt spännande är det =).


En bild från glaskonstutställningen som jag var på här för någon vecka
sedan.

Nästa vecka kommer det mer bilder om sagt!
KRam


RSS 2.0