LAS VEGAS & LOS ANGELES

Varning för långt inlägg haha, men har försökt blanda in lite bilder så hoppas det inte blir allt för jobbigt att läsa.

Torsdag
Åkte från Campus 16.00 och planet lyfte 18.30. Jag avr ganska uppstressad och nervös, men det gick mycket bättre än förväntat. Jag trodde att jag skulle behöva åka samma slags flygplan som jag åkte mellan New York- Columbus, men detta var lite större så det var skönt. Mellanlandade i Dallas och passade på att äta lite innan jag hoppade på flyget till L.A. Det tog sammanlagt 7 timmar och jag kom fram hit 23.30 lokal tid. Väntade på Joel och julie ungefär en timme och sedan åkte vi till lägenheten.

Fredag
11 lämnade vi Seal Beach och åkte mot Las Vegas. Det var otroligt vackert längst vägen, men det var en lång väg. Vi kom fram runt 16 till hotellet, checkade in och gjorde oss iordning. Sen ner till "the strip" och tittade runt, åt mat på hard rock cafe och gick bara runt hela natten och tittade på alla caison/hotell m.m.



På väg till Las Vegas!




Ett av Casino/hotellen


Joel och Julie

Lördagen
Vi tog en lång sovmorgon, vilket behövdes då jag fortfarande var trött efter flygresan, inte hade sovit mycket och jag kände av tidskillanden lite med (nog för att det bara var tre timmar, men ändå=P). Sedan åkte jag och Joel för att äta lite lunch, följt av slappa i Jazzucin, inte helt fel. Sen gjorde vi oss iordning och jag och Julie åkte i förväg ner till the strip. Åkte berg och dalbanan runt New York New York och mötte sedan upp Joel. Var på några barer och sedan på nattklubben LAX, som var bra men dansgolvet var väldigt lite och det var packat med folk. Var någon "kändis" där emd som firade sin 24 födelsedag. Eller egentligen var det inte hon som var känd, utan hennes pappa. Han hade tydligen haft någon show på 70 talet och så var det något med en dokusåpa.


Joel och jag


Paris

Vattenshowen

Söndagen
Vi åkte längst med the strip innan vi åkte tillbaka till LA. Lämnade hotellet vid 12 och var tillbaka i lägenheten vid 21 (men då hade vi lämnat av Julie, handlat m.m.).

Måndag
Idag visade Joel mig runt i Seal Beach och vi besökte stranden. Passade på att doppa fötterna i vattnet, men det var ganska så kallt. Efter det skjussade han mig till ett köpcentrum där jag spenderade 6 timmar, det vart mycket shopping kan jag lova! Haha. Men det var mycket som var billigt så jag inte kunde låta bli. BHar för under 70 kr st tex, då kunde jag ju inte låta bli och heller inte köpa bara en - det blev tre. Ett par boots, en t-shirt och lite mer underkläder inhandlades också. Sen lite presenter och julklappar. Sen nu på kvällen var vi iväg och åt på någon resturang vid en hamn,det var jättefint och trevligt. Vi var ett gäng på 9 personer så det var så trevligt så =).

Imorgon ska vi åka till Beverly Hills och Santa Monica. På Onsdag blir det Universal Studios, Torsdag kanske följa med till campus och vandra runt lite där sen sushi på kvällen. Fredag blir det nog Hollywood, Lördag eventuellt Six Flags (en nöjespark) och på Söndag åker jag hem igen, så det är verkligen full fart.

Hoppas allt är bra där hemma!
(Bilder från stranden m.m. får komma imorgon eller någon annan dag.)
KRam

Kommentarer
Postat av: Isabelle

du får ju vara med om livs största grej i U.S.A, fuskis!! Jag vill oxå !! Saknar dig, snart kommer du ju hem !:D kram <3

2009-11-10 @ 13:11:05
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0